[responsive_menu_pro]

Hulp nodig met uw buitenlandse BTW verplichtingen?

Heeft u ondersteuning nodig op het gebied van uw buitenlandse BTW verplichtingen? Als uw bedrijf op wereldschaal opereert, is het zeer waarschijnlijk dat u verplicht bent om u voor BTW te registreren in één of meerdere landen. Bij Global VAT Compliance  (GVC) kunnen wij u assisteren bij het bepalen van uw internationale BTW compliance en bieden wij een uitgebreide ondersteuning bij alle aspecten van uw BTW aangifte verplichtingen, inclusief BTW registratie, rapportage, fiscale vertegenwoordiging en BTW betalingen.  

De gespecialiseerde end-to-end diensten van GVC zorgen ervoor dat u volledig BTW compliant bent en zich kunt richten op uw groeiend bedrijf. 

 

BTW-nalevingsdiensten

Onze diensten

BTW Advies / Vaststellen BTW plicht
Global VAT Compliance (GVC) onderzoekt of een BTW registratie in het buitenland noodzakelijk is voor uw bedrijf of dat er alternatieve oplossingen mogelijk zijn. GVC biedt deskundig advies op het gebied van BTW.Bekijk meer
Btw-Registratie
GVC kan uw bedrijf registreren voor BTW in meer dan 90 landen over de hele wereld, zodat uw internationale bedrijf voldoet aan de BTW regelgeving.
Bekijk meer
BTW-Rapportage
GVC vereenvoudigt en automatiseert de voorbereiding van uw BTW aangiftes en met de kracht van Mytaxflow zorgen we ervoor dat uw aangiften correct zijn, tijdig worden ingediend en daarmee voldoen aan de lokale fiscale regelgeving.
Bekijk meer
Fiscale Vertegenwoordiging
GVC biedt u fiscale vertegenwoordiging aan (zoals vereist door bepaalde landen als u buiten de EU gevestigd bent), om volledig te voldoen aan uw BTW verplichtingen. Bekijk meer

BTW Advies / Vaststellen BTW plicht

GVC kan uw internationale BTW compliance verplichtingen beoordelen.

GVC onderzoekt of een BTW registratie noodzakelijk is voor uw bedrijf of dat er alternatieve oplossingen mogelijk zijn. 

Als uw bedrijf op wereldwijde schaal opereert, is het zeer waarschijnlijk dat u verplicht bent om u voor de BTW te registreren in een of meerdere landen. Elk bedrijf is uniek en er is verschillende informatie vereist voor het vaststellen van de BTW verplichtingen die voortvloeien uit de diverse transacties. Bij GVC kunnen wij u helpen bij het bepalen van uw internationale BTW verplichtingen en uitgebreide ondersteuning bieden voor alle aspecten van uw BTW Compliance.

btw-advies-bepaling

Nauwkeurige rapportage op tijd, elke keer weer

Zodra uw bedrijf geregistreerd is voor de BTW, moet u ervoor zorgen dat het voldoet aan de lokale BTW aangifteverplichtingen. Onze diepgaande BTW kennis, samen met onze geavanceerde API-oplossing Mytaxflow voor BTW rapportages, zorgen ervoor dat uw BTW rapporten altijd nauwkeurig en tijdig zijn, zodat u volledig BTW compliant bent. Ieder land heeft zijn eigen regels met betrekking tot BTW rapportages en Global VAT Compliance is altijd up-to-date met alle noodzakelijke regels en voorschriften.

Naast het assisteren bij het indienen van uw BTW aangifte, biedt GVC uitgebreide ondersteuning bij het indienen van verschillende rapportages die vereist zijn. Deze omvatten Europese verkooplijsten, EC Sales List (ESL), voor grensoverschrijdende transacties binnen de EU, evenals Intrastat-aangiften. Bovendien kan GVC, indien nodig, verdere rapporten verstrekken zoals:

  • Jaarlijkse btw-aangiften 
  • Europese inkooplijsten 
  • Lokale verkooplijsten 
  • SAF-T 
  • BTW-teruggaafverzoeken

 

 

btw-rapportage

 

Fiscale vertegenwoordiging
 GVC kan u fiscale vertegenwoordiging aanbieden in de meeste rechtsgebieden

Fiscale Vertegenwoordiging

GVC kan u fiscale vertegenwoordiging aanbieden in de meeste landen

Bepaalde landen vereisen dat u een fiscaal vertegenwoordiger aanstelt wanneer uw bedrijf buiten de Europese Unie is gevestigd, om zo volledig te voldoen aan uw BTW verplichtingen.  

Als alternatief, zelfs als het niet verplicht is, kan fiscale vertegenwoordiging BTW- en kasstroomvoordelen opleveren en GVC zal ervoor zorgen dat u hiervan profiteert.  

Fiscale vertegenwoordiging kan u helpen de volgende voordelen te maximaliseren: 

  • verlegging van invoer-btw   
  • BTW-entrepot regeling   
  • Verleggingsregeling Nultariefhandel in accijnsgoederen   

 Houd er rekening mee dat veel landen strikte eisen stellen bij het verlenen van een vergunning voor fiscale vertegenwoordiging. GVC is volledig op de hoogte van deze eisen en heeft regelmatig contact met belastingautoriteiten in verschillende landen. 

Geïnteresseerd in een gratis BTW consult van 15 minuten?

BTW Betalingen

Nauwkeurige en tijdige BTW betalingen

Het doen van de BTW afdracht is de laatste stap in het compliance proces. Internationale opererende bedrijven moeten vaak BTW betalen in verschillende landen, in meerdere valuta’s en er kunnen verschillende bankbeperkingen van toepassing zijn bij internationale geldtransacties.  

GVC helpt haar klanten om BTW betalingen tijdig uit te voeren zonder zich zorgen te hoeven maken over het wisselen van valuta of land specifieke regels met betrekking tot BTW afdrachten. Dit is een aanvulling op de compliance diensten van GVC. Klik hieronder om meer te lezen over onze diensten met betrekking tot BTW betalingen. 

 

btw-betalingen

Neem contact op met Global VAT Compliance

SUBSCRIBE TO GLOBAL VAT NEWSLETTER

Get the latest VAT information directly in your inbox and stay up to date with all VAT developments around the world.

You have Successfully Subscribed!